The Lotter

The Lotter

Оценка от Grisio VIP Club ВЛЕЗТЕ

Lotter Enterprises Limited позволява достъп до много официални лотарии от целия свят, и прави това от 2002. Компанията купува билет от ваше име и вие може да видите сканирания билет във вашата сметка. По време на съществуването си, милиони регистрирани играчи вече са взели своите печалби. Таксата за операцията е директно включена в цената на билета и каквото спечелите си е изцяло за вас.

Без значение от вашата националност, вие може да пробвате вашия късмет в която и да е от 50+ достъпни лотарии. Офертата включва например Американският Пауърбол. Австралийското Oz Lotto, Испанската El Gordo, Италианската SuperEnalotto, Унгарската Otoslotto, Полското Лото, Руското Gosloto 6/45, Европейския ЕвроДжакпот, ЕвроМилиони и много други. Уебсайтът включва не само техните разширени оферти, но и също така резултати и история чрез лесно за навигиране начин. Ако искате да сте информиран където и да отиде, вие може да използвате и техните мобилни приложения (за iPad, iPhone, Android). Друго предимство е, че уебсайтът е наличен в много езици.

Регистрирайте се и изпробвай късмета си в лотария
Продажба на лотария: Да
Предлага се на следните езици:
Депозити и изплащани суми: Богат избор от методи на плащане
Бонус лоялност:

Вие може да получите отстъпка до 20% в зависимост от броя на вашите ВИП точки.

Лиценз: Европейски лиценз
Скрийншотове:

Промоции и новини

  • Отстъпки за играчи

    Отстъпки за играчи

    2016-08-08 19:28:09

    Ако станете член на ВИП клуба на лотарията, не само ще може да играете за джакпота, вие също така ще получите ексклузивни отстъпки и бонуси! За всеки инвестиран USD в лотарията, вие получавате 1 ВИП точка в клубът. Колкото повече точки имате, толкова повече пари ще спестите. Вие може да получите отстъпка до 20% за покупката на билети. Пакета на обслужване включва и поддръжка налична 24/7 и 15 езика.

    Регистрирайте се и изпробвай късмета си в лотария

Този уебсайт използва бисквитки за да помогне за подобряването на качеството на показваното съдържание. Бисквитките могат да бъдат блокирани в настройките на вашият браузър. Този сайт е само за хора навършили 18 години или повече.

Съгласен съм